Nutriční hodnoty (Dia dort plněný tvarohem a ananasem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 249 kJ / 2 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,61 g |
Tuky | 119,01 g |
– nasycené | 81,44 g |
– nenasycené | 24,19 g |
–– mononenasycené | 17,19 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 239,30 g |
– cukry | 96,40 g |
––– laktóza | 10,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
50 g 50 g dia sladidla | E951 - Aspartam | |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
5 lžic 5 lžic studené vody | Voda | 90 ml |
1 špetka 1 špetka soli (do sněhu) | Sůl mořská | 1 g |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
340 g 340 g dia ananasového kompotu (i s nálevem) | Ananas zavařený | 340 g |
pár kapek kapek citronového aroma | Aroma citrónové | |
250 ml 250 ml Rama Cremefine (nebo klasická smetana na šlehání) | Rostlinná šlehačka | 250 ml |
13-15 g 13-15 g sypké práškové želatiny | Želatina vepřová | 14 g |
trochu trochu šlehačky | Šlehačka 35% | |
čerstvé ovoce - pomeranč, kiwi, třešně | Třešně čerstvé | |
meduňka (nebo máta) | Máta peprná list čerstvá |