Nutriční hodnoty (Vejce plněná sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 787 kJ / 1 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 89,24 g |
| – nasycené | 44,65 g |
| – nenasycené | 35,03 g |
| –– mononenasycené | 29,33 g |
| –– polynenasycené | 5,70 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 1,25 g |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 4,34 g |
| Sacharidy | 18,87 g |
| – cukry | 5,07 g |
| ––– laktóza | 1,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| majonéza | Majonéza | |
| 1 hlávka 1 hlávka salátu | Salát hlávkový čerstvý | 500 g |
| 3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá |