Nutriční hodnoty (Steaky z vepřové panenky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 088 kJ / 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 29,22 g |
| – nasycené | 3,56 g |
| – nenasycené | 22,49 g |
| –– mononenasycené | 16,64 g |
| –– polynenasycené | 5,85 g |
| ––– omega 3 | 1,69 g |
| Vláknina | 0,15 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 3,65 g |
| – cukry | 0,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 240 g |
| steakové koření (nebo čerstvě mletý pepř) | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| 5 g 5 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
| 240 g 240 g mražené nebo čerstvé zeleniny (např. baby karotka nebo brokolice) |