Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 204 kJ /
2 200 kcal
Bílkoviny44,71 g
– z toho živočišné bílkoviny10,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky86,24 g
– nasycené21,47 g
– nenasycené60,10 g
–– mononenasycené39,58 g
–– polynenasycené20,52 g
––– omega 31,53 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 324 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy306,71 g
– cukry97,21 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g tuku (Hera, máslo) Margarín 120 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
žloutek na potření Vaječný žloutek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.