Nutriční hodnoty (Lehká obláčková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 5 680 kJ / 1 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
| Tuky | 51,30 g |
| – nasycené | 16,60 g |
| – nenasycené | 23,50 g |
| –– mononenasycené | 18,50 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 158,80 g |
| – cukry | 126,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku pískového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mandarinek | Mandarinka čerstvá |