Nutriční hodnoty (Závin ze dvou surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 253 kJ / 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 2,08 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,00 g |
| – cukry | 56,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pomazánkové máslo 200 g | Pomazánka mléčná | |
| 1 1 vrchovatý hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 4 4 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| rozinky | Rozinky | |
| hrst hrst sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| jedno balení balení skořicového cukru | Cukr skořicový |