Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomerančovofenyklový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 879 kJ /
449 kcal
Bílkoviny2,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,02 g
Tuky42,16 g
– nasycené5,81 g
– nenasycené36,29 g
–– mononenasycené31,30 g
–– polynenasycené4,99 g
––– omega 30,04 g
Vláknina6,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy13,50 g
– cukry8,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké pomeranče Pomeranč čerstvý
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 hlíza fenyklu Fenykl hlíza
1 stroužek 1 stroužek česneku (českého) Česnek čerstvý 7 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
2 lžíce 2 lžíce limetkové šťávy (nebo citronové šťávy) Šťáva z limetky 30 ml
1 lžíce 1 lžíce najemno krájené plocholisté petržele Petržel kořenová čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř (nejlépe bílý) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.