Nutriční hodnoty (Závitky z vepřových jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 272 kJ / 2 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 197,67 g |
– nasycené | 93,10 g |
– nenasycené | 95,01 g |
–– mononenasycené | 79,44 g |
–– polynenasycené | 15,57 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 3,87 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 37,70 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 zrnka 4 zrnka nového koření | Nové koření | |
hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3 dl 3 dl vývaru (i z bujonu) | Vývar hovězí | 300 ml |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 2 polévkové lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |