Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky z vepřových jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 272 kJ /
2 455 kcal
Bílkoviny129,68 g
– z toho živočišné bílkoviny128,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky197,67 g
– nasycené93,10 g
– nenasycené95,01 g
–– mononenasycené79,44 g
–– polynenasycené15,57 g
––– omega 30,52 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 3,87 g
Sůl10,00 g
Sacharidy37,70 g
– cukry10,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
hořčice Hořčice plnotučná
mletý pepř Pepř černý mletý
4 zrnka 4 zrnka nového koření Nové koření
hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 dl 3 dl vývaru (i z bujonu) Vývar hovězí 300 ml
1 dl 1 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 2 polévkové lžíce sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.