Nutriční hodnoty (Zapečená krkovice na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 282 kJ / 1 023 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,94 g |
| Tuky | 77,18 g |
| – nasycené | 41,34 g |
| – nenasycené | 32,42 g |
| –– mononenasycené | 27,82 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,71 g |
| Sacharidy | 13,85 g |
| – cukry | 7,30 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
| 10 dkg 10 dkg goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| pár hoblin hoblin parmazánu | Parmezán | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |