Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie5 092 kJ /
1 217 kcal
Bílkoviny28,44 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,08 g
Tuky27,77 g
– nasycené4,70 g
– nenasycené17,68 g
–– mononenasycené12,70 g
–– polynenasycené4,99 g
––– omega 31,04 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 247 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy207,93 g
– cukry125,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce vlažné vody Voda 18 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
100 g 100 g mletého cukru Cukr bílý 100 g
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
skořicový cukr Cukr skořicový
plátky mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.