Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,08 g |
Tuky | 27,77 g |
– nasycené | 4,70 g |
– nenasycené | 17,68 g |
–– mononenasycené | 12,70 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 207,93 g |
– cukry | 125,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce vlažné vody | Voda | 18 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
plátky mandlí | Mandle loupané |