Nutriční hodnoty (Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 158 kJ / 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
| Tuky | 38,64 g |
| – nasycené | 11,22 g |
| – nenasycené | 22,94 g |
| –– mononenasycené | 19,10 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 6,32 g |
| Cholesterol | 258 mg |
| Sodík | 704 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 11,34 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g baby špenátu | Baby špenát | 200 g |
| 1 kelímek 1 kelímek Gervais (125gr) (s česnekem a provensálskými bylinkami nebo bez příchutě) | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (nebo bylinkového) | Olej olivový | 22 ml |
| 2 filety 2 filety bělomasé ryby (nebo 4 kostky filé) | Treska filet | 400 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce parmazánu (strouhaného nebo sýru Gran Moravia) | Parmezán | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |