Nutriční hodnoty (Kadlíkovo dušené hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 849 kJ / 3 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 171,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,12 g |
| Tuky | 227,41 g |
| – nasycené | 111,72 g |
| – nenasycené | 112,05 g |
| –– mononenasycené | 94,56 g |
| –– polynenasycené | 17,49 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 504 mg |
| Sodík | 4,40 g |
| Sůl | 10,70 g |
| Sacharidy | 48,28 g |
| – cukry | 20,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,7 kg 0,7 kg hovězího zadního | Hovězí kýta | 699.999988079071 g |
| 0,25 kg 0,25 kg anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 0,5 litru 0,5 litru červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
| 1 litr 1 litr vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| cca 15 dkg 15 dkg dušených hříbků | Hřib čerstvý | 150 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| jalovčinky | Jalovec čerstvý | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 2 sáčky 2 sáčky předvařené rýže | Rýže předvařená | |
| hrst hrst čočky | Čočka hnědá neloupaná | |
| hrst hrst mraženého hrášku s mrkví | Hrášek zelený mražený |