Nutriční hodnoty (Květák s koriandrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 125 kJ / 30 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,28 g |
| – nasycené | 2,12 g |
| – nenasycené | 1,12 g |
| –– mononenasycené | 1,04 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,03 g |
| – cukry | 0,03 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 väčší karfiol (květák) | ||
| soľ | Sůl mořská | |
| 8 8 lyžíc olivového oleja | ||
| 4 4 lyžice masla | Máslo kravské | 4 g |
| 2 2 lyžičky čerstvého nastrúhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| 5 5 lyžíc nakrájaného čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 5 5 lyžíc nastrúhaného Čedaru | Čedar | |
| cca 5 5 v šupke varených zemiakov |