Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fenyklem a adžikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 876 kJ /
448 kcal
Bílkoviny4,13 g
– z toho živočišné bílkoviny2,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,99 g
Tuky43,20 g
– nasycené13,78 g
– nenasycené28,26 g
–– mononenasycené20,72 g
–– polynenasycené7,54 g
––– omega 32,09 g
Vláknina0,78 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy10,38 g
– cukry0,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa (měla jsem krkovičku) Vepřová kýta
1 1 fenykl Fenykl hlíza
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
koření adžika Adžika
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
300 ml 300 ml silného vývaru Vývar hovězí 300 ml
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.