Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fenyklem a adžikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,99 g |
| Tuky | 43,20 g |
| – nasycené | 13,78 g |
| – nenasycené | 28,26 g |
| –– mononenasycené | 20,72 g |
| –– polynenasycené | 7,54 g |
| ––– omega 3 | 2,09 g |
| Vláknina | 0,78 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 10,38 g |
| – cukry | 0,66 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa (měla jsem krkovičku) | Vepřová kýta | |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| koření adžika | Adžika | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 300 ml 300 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |