Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fenyklem a adžikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,99 g |
Tuky | 43,20 g |
– nasycené | 13,78 g |
– nenasycené | 28,26 g |
–– mononenasycené | 20,72 g |
–– polynenasycené | 7,54 g |
––– omega 3 | 2,09 g |
Vláknina | 0,78 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 10,38 g |
– cukry | 0,66 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa (měla jsem krkovičku) | Vepřová kýta | |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
koření adžika | Adžika | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
300 ml 300 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |