Nutriční hodnoty (Tarte Tatin – Jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 15 906 kJ / 3 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,40 g |
| Tuky | 163,50 g |
| – nasycené | 40,88 g |
| – nenasycené | 113,19 g |
| –– mononenasycené | 75,16 g |
| –– polynenasycené | 38,03 g |
| ––– omega 3 | 2,88 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 341 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 514,64 g |
| – cukry | 290,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 225 g 225 g hery | Margarín | 225 g |
| 320 g 320 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 320 g |
| 110 g 110 g cukru krupice | Cukr bílý | 110 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
| citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |