Nutriční hodnoty (Obrácená jablková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 419 kJ / 1 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
Tuky | 31,88 g |
– nasycené | 7,72 g |
– nenasycené | 14,77 g |
–– mononenasycené | 11,31 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 8,81 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 264,01 g |
– cukry | 204,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
180 g 180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 180 g |
6-8 lžic 6-8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
mletá skořice dle chuti | Skořice ceylonská mletá | |
cukr na posypání | Cukr bílý |