Nutriční hodnoty (Barevné hovězí srdíčko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 032 kJ / 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
| Tuky | 86,96 g |
| – nasycené | 42,50 g |
| – nenasycené | 43,27 g |
| –– mononenasycené | 36,37 g |
| –– polynenasycené | 6,90 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 29,13 g |
| – cukry | 11,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hovězí srdce (stačí i polovina) | Srdce hovězí | |
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| žampióny v konzervě | Žampion zavařený | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky saturejky | Saturejka sušená | 7.5 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 250 ml 250 ml hovězího vývaru (nebo 1/2 masoxu) | Vývar hovězí | 250 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |