Nutriční hodnoty (Pomazánka z vařeného celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 908 kJ / 1 412 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,38 g |
| Tuky | 121,01 g |
| – nasycené | 24,73 g |
| – nenasycené | 84,59 g |
| –– mononenasycené | 27,95 g |
| –– polynenasycené | 56,64 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 28,70 g |
| Cholesterol | 753 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 6,65 g |
| Sacharidy | 25,34 g |
| – cukry | 11,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celer (menší) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
| 1 1 cibule (malá) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |