Nutriční hodnoty (Srdce k Valentýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 006 kJ / 4 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 160,54 g |
– nasycené | 21,97 g |
– nenasycené | 126,78 g |
–– mononenasycené | 89,38 g |
–– polynenasycené | 37,40 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 553 mg |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 665,92 g |
– cukry | 283,92 g |
––– laktóza | 21,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa na pečení | Kakao prášek | 50 g |
1 hrneček 1 hrneček mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
meruňkový džem | Džem meruňkový | |
máslový pudinkový krém | ||
marcipánovou hmotou | Marcipán | |
práškové barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
cukrové perličky | Cukrářské zdobení | |
marcipánová hmota | Marcipán | |
potravinářské gelové barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |