Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdce k Valentýnu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 006 kJ /
4 543 kcal
Bílkoviny95,53 g
– z toho živočišné bílkoviny36,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,00 g
Tuky160,54 g
– nasycené21,97 g
– nenasycené126,78 g
–– mononenasycené89,38 g
–– polynenasycené37,40 g
––– omega 310,33 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 553 mg
Sodík 527 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy665,92 g
– cukry283,92 g
––– laktóza21,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa na pečení Kakao prášek 50 g
1 hrneček 1 hrneček mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
meruňkový džem Džem meruňkový
máslový pudinkový krém
marcipánovou hmotou Marcipán
práškové barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
cukrové perličky Cukrářské zdobení
marcipánová hmota Marcipán
potravinářské gelové barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.