Nutriční hodnoty (Srdce k Valentýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 006 kJ / 4 543 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 95,53 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,53 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g | 
| Tuky | 160,54 g | 
| – nasycené | 21,97 g | 
| – nenasycené | 126,78 g | 
| –– mononenasycené | 89,38 g | 
| –– polynenasycené | 37,40 g | 
| ––– omega 3 | 10,33 g | 
| Vláknina | 26,00 g | 
| Cholesterol | 553 mg | 
| Sodík | 527 mg | 
| Sůl | 1,76 g | 
| Sacharidy | 665,92 g | 
| – cukry | 283,92 g | 
| ––– laktóza | 21,58 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g | 
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa na pečení | Kakao prášek | 50 g | 
| 1 hrneček 1 hrneček mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| meruňkový džem | Džem meruňkový | |
| máslový pudinkový krém | ||
| marcipánovou hmotou | Marcipán | |
| práškové barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| cukrové perličky | Cukrářské zdobení | |
| marcipánová hmota | Marcipán | |
| potravinářské gelové barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |