Nutriční hodnoty (Bagetky plněné sýrem po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 009 kJ / 3 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,75 g |
| Tuky | 95,30 g |
| – nasycené | 28,34 g |
| – nenasycené | 61,71 g |
| –– mononenasycené | 39,41 g |
| –– polynenasycené | 22,30 g |
| ––– omega 3 | 4,36 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 9,26 g |
| Sůl | 23,00 g |
| Sacharidy | 420,70 g |
| – cukry | 46,10 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 550 g 550 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 550 g |
| 250 ml 250 ml teplé vody | Voda | 250 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| 100 g 100 g salámu Mortadella | Mortadella | 100 g |
| 200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |