Nutriční hodnoty (Jablíčkovo-brusinkovo-kokosová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 074 kJ / 6 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,70 g |
| Tuky | 365,85 g |
| – nasycené | 64,28 g |
| – nenasycené | 280,07 g |
| –– mononenasycené | 197,68 g |
| –– polynenasycené | 82,39 g |
| ––– omega 3 | 24,83 g |
| Vláknina | 44,64 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 439 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 582,85 g |
| – cukry | 250,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 4 4 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 3 PL 3 PL sušených brusinek | Brusinky sušené | 45 g |
| 4 PL 4 PL strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 60 g |
| 1 dl 1 dl rumu | Rum | 100 ml |
| 3 dl 3 dl oleje | Olej řepkový | 300 ml |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| tuk | Margarín | |
| kokos | Kokos strouhaný | |
| perlivá voda podle hustoty těsta | Voda sycená |