Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriky s houbovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 164 kJ /
1 951 kcal
Bílkoviny62,22 g
– z toho živočišné bílkoviny24,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,46 g
Tuky53,15 g
– nasycené21,80 g
– nenasycené25,47 g
–– mononenasycené19,61 g
–– polynenasycené5,87 g
––– omega 30,13 g
Vláknina43,15 g
Cholesterol 557 mg
Sodík 393 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy286,80 g
– cukry76,20 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 600 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
120 g 120 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 120 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru krupice Cukr bílý 2.5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (podle chuti) Sůl mořská
250 g 250 g uvařené rýže Rýže bílá 250 g
300 g 300 g hub Hřib čerstvý 300 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (podle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.