Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 71 380 kJ / 17 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,75 g |
Tuky | 56,52 g |
Vláknina | 94,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3 760,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vlejte vodu do mixeru, rozpustitre v nej kvasnice, pridajte sol, olej a 2/3 muky.
Krok 2: Mieste a pridavajte muku az pokial sa uz nepriliepa na steny mixeru, je makke na dotyk a trosku sa lepi na prsty, no nezanechava na nich zbytky.
Krok 3: Rozdelte na kusky, ktore vam vojdu do dlane a rolujte ich pod dlanou az kym nedostanete hladke a pravidelne gule. Vlozte do kontajnera na jedlo a prikryte vekom. Nechajte kvasit zo dve hodinky.
Krok 4: Cesto trosku narastie, bude makke a lahko tvarovatelne. Vezmite jednu gulu, udierajte po nej pastou aby ste vytlacili vzduch, no zachovajte kruhovy charakter.
Krok 5: Splastene cesto vezmite do ruk a palcami postupne roztahujte zvnutra von.
Krok 6: Polozte cesto spat na pracovnu plochu a dlanami vo opatrne otvorte, kruzivymi pohybmi. Nezabudnite pomucit pracovnu plochu.
Krok 7: Vlozte cesto na pekac a naneste omacku, syr a bylinky.
Krok 8: Pecte az kym nieje prepecene podla potreby.
Zveřejněno 2. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ako na pizzu?
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpDM
Moje poznámka
Ako na pizzu?
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpDM
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 50 minutami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
vakl1 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 2 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 2 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
daniela1262 před 5 hodinami
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 16 hodinami
Tématické fráze:
těsto na picu,
recept na pizzu,
recept na picu,
recepty na picu,
výroba pizzy,
výroba pizzi,
pizza recept,
pica recept,
jak udelat picu,
recepty pica,
pizza recept video,
cesto na picu,
jak upéct picu,
recept na těsto na picu,
recept pica,
mouka na pizzu,
výroba těsta na pizzu,
pica recepty,
ako na pizzu,
výroba pizzy video
Suroviny:
voda,
mouka farina,
kvasnice sušené,
sůl,
olej olivový,
protlak rajčatový,
sýr strouhaný,
bylinky
Komentáře (32)
+bod
4.7kg Muky Farina tipo 00
1/2 kavovej lyzicky susenych kvasnic
hrst soli...
Opravdu na 5kg mouky půl lžičky kvasnic?
Tzn. na půl kila mouky 1/18 lžičky kvasnic ... trochu málo, ne?
pouzil jsem pomery co psala Nova 2009 jen jsem to upravil na polovic vysli ztoho 4 strdni pizzy takze pro rodinku akorat
0,3l vlažné vody, 1/8 kostky droždí, 1 kávové lžičky soli, 0,5 kg mouky 00 , aspon 2 polévková lžíce olivového ale lepsi budou 3
A rajcatovou omacku doporucuji delat si vlasni je lepsi jak kecup
ja ji delal ze sparenych nakrajenych rajcat pridanych na panvicku s orestovanym cesnekem na olivovem oleji a ke konci vareni sem pridal spetku oregana
jinak tady je vysledek
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs378....