Nutriční hodnoty ("Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,03 g |
Tuky | 3,40 g |
– nasycené | 1,01 g |
– nenasycené | 1,53 g |
–– mononenasycené | 0,94 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 5,96 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 80,75 g |
– cukry | 7,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g tarhoně | Těstoviny pšeničné | 100 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
1 hrst 1 hrst mražené zeleniny (nemusí být) | Mrkev mražená | |
200 g 200 g drůbežího masa (prsní, stehenní) | Kuře prso | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |