Nutriční hodnoty (Znojemská omáčka s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 593 kJ / 3 010 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 157,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,38 g |
| Tuky | 242,89 g |
| – nasycené | 93,12 g |
| – nenasycené | 136,36 g |
| –– mononenasycené | 110,77 g |
| –– polynenasycené | 25,59 g |
| ––– omega 3 | 3,42 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 898 mg |
| Sodík | 4,08 g |
| Sůl | 9,92 g |
| Sacharidy | 46,10 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty (nebo plece) | Vepřová kýta | 600 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g libové slaniny | Špek | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 6 6 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vývar | Vývar masový | |
| 30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |