Nutriční hodnoty (Dort pro Rozarku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 436 kJ / 4 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,40 g |
Tuky | 179,69 g |
– nasycené | 23,54 g |
– nenasycené | 135,59 g |
–– mononenasycené | 97,29 g |
–– polynenasycené | 38,30 g |
––– omega 3 | 10,54 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 531,86 g |
– cukry | 303,76 g |
––– laktóza | 12,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
banánový puding | Puding v prášku | |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1,5 1,5 másla | Máslo kravské | 1.5 g |
asi 5 5 banánů | Banán čerstvý | 450 g |