Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort pro Rozarku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 436 kJ /
4 167 kcal
Bílkoviny95,99 g
– z toho živočišné bílkoviny60,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,40 g
Tuky179,69 g
– nasycené23,54 g
– nenasycené135,59 g
–– mononenasycené97,29 g
–– polynenasycené38,30 g
––– omega 310,54 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 787 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy531,86 g
– cukry303,76 g
––– laktóza12,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
banánový puding Puding v prášku
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1,5 1,5 másla Máslo kravské 1.5 g
asi 5 5 banánů Banán čerstvý 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.