Nutriční hodnoty (Ovocný řez s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 484 kJ / 2 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,27 g |
| Tuky | 155,41 g |
| – nasycené | 78,05 g |
| – nenasycené | 68,04 g |
| –– mononenasycené | 55,85 g |
| –– polynenasycené | 12,18 g |
| ––– omega 3 | 3,15 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 944 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 278,73 g |
| – cukry | 182,83 g |
| ––– laktóza | 8,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 g 30 g cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 1/3 sáčku 1/3 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4.0000001192092896 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo másla) | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu (nemusí být) | Bramborový škrob | 15 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru (nebo cukru krystal) | Cukr bílý | 50 g |
| 100 g 100 g jahod | Jahody čerstvé | 100 g |
| 100 g 100 g malin | Maliny čerstvé | 100 g |
| 100 g 100 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |