Nutriční hodnoty (Slepice z plzeňské krčmy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 344 kJ / 1 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 129,85 g |
| – nasycené | 63,67 g |
| – nenasycené | 64,56 g |
| –– mononenasycené | 54,35 g |
| –– polynenasycené | 10,21 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 16,82 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 slepice uvařená skoro do měkka | Slepice | |
| 4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel | Povidla | 92 g |
| 10 10 sušených švestek | Švestky sušené | |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 500 ml 500 ml slepičího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 1 1 kyselé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový |