Štika v marinádě

hanahcotton Kuchařka: hanahcotton

Grilování 11 názorů

Suroviny

porcovaná štika
Marináda:
1/4 l červeného vína
1 lžička soli
12 lžíce olivového oleje
1 plechovka sterilovaných loupaných rajčat
2 lžíce sojové omáčky
1 cibule
1 lžička mleté červené papriky sladké
1 lžíce škrobové moučky
chilli dle chuti
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience na marinádu rozmixujeme. Do marinády naložíme přes noc naporcovanou štiku. Poté naloženou rybu opečeme na rozpálené teflonové pánvičce po obou stranách. Můžeme rybu také grilovat. Jako přílohu použijte to, co máte rádi.

Poznámka

Můžeme použít i jinou rybu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 48 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Štika v marinádě

Tématické fráze: stika na grilu jak naložit štiku recept štika na grilu štika recepty grilovaná štika recept na štiku nalozena stika recept na štiku na grilu recepty štika jak grilovat stiku štika na gril recepty naložit štiku štika recept stika štika na grilu recepty štika na víně štika naložená štika na grilu recept recepty štika na grilu štika naložit

Zapomněl/a jsem heslo