Nutriční hodnoty (BBB - blesková bramborová buchta pečená na CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g |
Tuky | 32,06 g |
– nasycené | 11,25 g |
– nenasycené | 17,84 g |
–– mononenasycené | 12,18 g |
–– polynenasycené | 5,66 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 251,20 g |
– cukry | 117,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
30 g 30 g Hery | Margarín | 30 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
skořicový cukr (dle chuti) | Cukr skořicový | |
rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
50 g 50 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu (nebo kokos) | Mouka pšeničná hrubá |