Nutriční hodnoty (BBB - blesková bramborová buchta pečená na CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g |
| Tuky | 32,06 g |
| – nasycené | 11,25 g |
| – nenasycené | 17,84 g |
| –– mononenasycené | 12,18 g |
| –– polynenasycené | 5,66 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 24,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 476 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 251,20 g |
| – cukry | 117,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
| 40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
| 30 g 30 g Hery | Margarín | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| skořicový cukr (dle chuti) | Cukr skořicový | |
| rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
| 50 g 50 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu (nebo kokos) | Mouka pšeničná hrubá |