Nutriční hodnoty (Pampeliškový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 724 kJ / 412 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,13 g |
| – nasycené | 6,89 g |
| – nenasycené | 19,52 g |
| –– mononenasycené | 16,21 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,42 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrsti 3 hrsti pampeliškových listů | Jitrocel list | |
| 3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| trochu trochu soli | Sůl mořská | |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |