Nutriční hodnoty (Pomazánka z vařeného masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 643 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,63 g |
| Tuky | 90,58 g |
| – nasycené | 12,01 g |
| – nenasycené | 69,66 g |
| –– mononenasycené | 22,91 g |
| –– polynenasycené | 46,75 g |
| ––– omega 3 | 1,22 g |
| Vláknina | 16,75 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,04 g |
| Sacharidy | 16,82 g |
| – cukry | 7,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařeného masa (kuřecí, hovězí nebo vepřové) | Vepřová kýta | 200 g |
| 1/2 1/2 vařeného celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 100 g 100 g majonézy (dle chuti) | Majonéza | 100 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |