Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí kližka z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,44 g |
| Tuky | 160,20 g |
| – nasycené | 68,54 g |
| – nenasycené | 88,03 g |
| –– mononenasycené | 72,23 g |
| –– polynenasycené | 15,80 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 15,62 g |
| Cholesterol | 465 mg |
| Sodík | 3,15 g |
| Sůl | 7,91 g |
| Sacharidy | 29,41 g |
| – cukry | 12,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězí kližky vcelku | Hovězí kližka | 750 g |
| 150 g 150 g vyuzené slaniny (obyčejného špeku) | Špek | 150 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky hovězího bujónu | Bujón hovězí | 4.5 g |
| 3 PL 3 PL hořčičné omáčky s pepřem (zakoupeno v Lidlu) | ||
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 PL 1 PL sušeného tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
| kůra z citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| alobal (na zabalení masa) |