Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 307 kJ /
551 kcal
Bílkoviny27,38 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,88 g
Tuky39,28 g
– nasycené12,04 g
– nenasycené24,73 g
–– mononenasycené10,43 g
–– polynenasycené14,30 g
––– omega 30,35 g
Vláknina6,85 g
Cholesterol 99 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,38 g
Sacharidy18,65 g
– cukry15,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.