Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 307 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 39,28 g |
– nasycené | 12,04 g |
– nenasycené | 24,73 g |
–– mononenasycené | 10,43 g |
–– polynenasycené | 14,30 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 6,85 g |
Cholesterol | 99 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 18,65 g |
– cukry | 15,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu |