Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 307 kJ / 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
| Tuky | 39,28 g |
| – nasycené | 12,04 g |
| – nenasycené | 24,73 g |
| –– mononenasycené | 10,43 g |
| –– polynenasycené | 14,30 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 6,85 g |
| Cholesterol | 99 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,38 g |
| Sacharidy | 18,65 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu |