Nutriční hodnoty (Křupavé maso ve vinném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 929 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
| Tuky | 23,49 g |
| – nasycené | 12,39 g |
| – nenasycené | 9,01 g |
| –– mononenasycené | 7,59 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 32,83 g |
| – cukry | 6,49 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso | Vepřová kýta | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |