Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé maso ve vinném těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 929 kJ /
461 kcal
Bílkoviny8,50 g
– z toho živočišné bílkoviny3,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,68 g
Tuky23,49 g
– nasycené12,39 g
– nenasycené9,01 g
–– mononenasycené7,59 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,11 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy32,83 g
– cukry6,49 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové maso Vepřová kýta
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
125 ml 125 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.