Nutriční hodnoty (Křupavé maso ve vinném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 929 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
Tuky | 23,49 g |
– nasycené | 12,39 g |
– nenasycené | 9,01 g |
–– mononenasycené | 7,59 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 32,83 g |
– cukry | 6,49 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso | Vepřová kýta | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |