Nutriční hodnoty (Maso v povidlové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,31 g |
Tuky | 22,40 g |
– nasycené | 1,66 g |
– nenasycené | 20,02 g |
–– mononenasycené | 13,93 g |
–– polynenasycené | 6,09 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,79 g |
– cukry | 28,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso | Vepřová kýta | |
3 lžíce 3 lžíce švestkových povidel | Povidla | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská |