Nutriční hodnoty (Maso v povidlové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,31 g |
| Tuky | 22,40 g |
| – nasycené | 1,66 g |
| – nenasycené | 20,02 g |
| –– mononenasycené | 13,93 g |
| –– polynenasycené | 6,09 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,79 g |
| – cukry | 28,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso | Vepřová kýta | |
| 3 lžíce 3 lžíce švestkových povidel | Povidla | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 1/2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská |