Nutriční hodnoty (Pikantní vepřový kotlet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 064 kJ / 493 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
| Tuky | 27,82 g |
| – nasycené | 3,40 g |
| – nenasycené | 21,81 g |
| –– mononenasycené | 16,06 g |
| –– polynenasycené | 5,75 g |
| ––– omega 3 | 1,68 g |
| Vláknina | 5,66 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 10,05 g |
| – cukry | 2,81 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kotlety -(2 kusy) | Vepřová kotleta bez kosti | 200 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 g 20 g oleje -(velká lžíce) | Olej řepkový | 20 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 50 g 50 g zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g hlívy ústřičné popřípadě žampionů | Hlíva ústřičná syrová | 50 g |
| 15 g 15 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |