Nutriční hodnoty (Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 353 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 32,12 g |
| – nasycené | 20,23 g |
| – nenasycené | 14,69 g |
| –– mononenasycené | 9,03 g |
| –– polynenasycené | 5,66 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 1,08 g |
| Cholesterol | 112 mg |
| Sodík | 762 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
| – cukry | 38,20 g |
| ––– laktóza | 34,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky nebo krůtí řízky | Kuře prso | |
| 500 ml 500 ml podmáslí | Podmáslí | 500 g |
| 200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 PL 2 PL krenexu | Křen sterilovaný | 30 g |
| svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |