Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čertovské řízečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 747 kJ /
896 kcal
Bílkoviny42,37 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,65 g
Tuky35,38 g
– nasycené8,06 g
– nenasycené18,36 g
–– mononenasycené13,19 g
–– polynenasycené5,18 g
––– omega 30,11 g
Vláknina16,55 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 440 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy95,55 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce majoránky Majoránka sušená 40 g
2 lžičky 2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 12 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
5 stroužků 5 stroužků utřeného česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
11 lžiček 11 lžiček Solamylu Bramborový škrob 55 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.