Nutriční hodnoty (Čertovské řízečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 747 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,65 g |
| Tuky | 35,38 g |
| – nasycené | 8,06 g |
| – nenasycené | 18,36 g |
| –– mononenasycené | 13,19 g |
| –– polynenasycené | 5,18 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 16,55 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 95,55 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 40 g |
| 2 lžičky 2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 5 stroužků 5 stroužků utřeného česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 11 lžiček 11 lžiček Solamylu | Bramborový škrob | 55 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |