Nutriční hodnoty (Celerovo hruškový salát s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 616 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,65 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,33 g |
– cukry | 23,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 tvrdší hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
lístky lístky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
niva | Niva 50% t. v s. | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
1 lžička 1 lžička dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |