Nutriční hodnoty (Celerovo hruškový salát s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 616 kJ / 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 0,65 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,33 g |
| – cukry | 23,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 2 tvrdší hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| lístky lístky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| niva | Niva 50% t. v s. | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |