Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo hruškový salát s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie616 kJ /
147 kcal
Bílkoviny1,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky0,65 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,33 g
– cukry23,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
2 2 tvrdší hrušky Hruška čerstvá 260 g
lístky lístky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
niva Niva 50% t. v s.
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
1 lžička 1 lžička dijónské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.