Nutriční hodnoty (Libuščin jablečný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 847 kJ / 2 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,08 g |
| Tuky | 13,79 g |
| – nasycené | 4,35 g |
| – nenasycené | 8,54 g |
| –– mononenasycené | 2,07 g |
| –– polynenasycené | 6,47 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 33,09 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 566,90 g |
| – cukry | 391,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7-8 7-8 jablek | Jablko čerstvé | 1125 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 2 balíčky 2 balíčky pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 2 balíčky 2 balíčky dětských piškotů | Piškoty | 240 g |