Plněná vepřová kapsa

suslajda Kuchařka: suslajda

Vepřové maso 10 názorů

Suroviny

4 (asi 2 cm ) kotlety (měla jsem bez kosti)
250 g hlívy ústřičné
150 g slaniny
100 g nivy
2 cibule
asi 1 cm nakrájeného zázvoru
sůl
pepř
koření Argentina
1 PL plnotučné hořčice
olivový olej
1 dcl bílého vína
1 dcl vývaru
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. 1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min.

  2. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme.

  3. Kapsu osolíme, opepříme, potřeme hořčicí.

  4. Ukrojíme si 4 plátky slaniny, 4 kousky Nivy a vložíme do kapsy, přidáme udušenou hlívu, sepneme jehlou a okořeníme kořením.

  5. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, hodíme na pánev necháme mírně vyškvařit.

  6. Přidáme nakrájenou cibuli, kterou restujeme.

  7. Na pánev dáme kapsy a opečeme. Opečené maso přendáme na pekáč.

  8. Do výpečku přidáme víno, vývar, zázvor , necháme provařit a nalijeme k masu.

  9. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme 15-20 min.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněná vepřová kapsa

Tématické fráze: plněná vepřová kapsa vepřová plněná kapsa plnena kapsa plněné vepřové kapsy veprova kapsa s nivou vepřová kapsa recepty vepřová kapsa plněná plněná vepřová kapsa recept vepřová kapsa plněná nivou vepřová kapsa recepty vepřová kapsa recept plněná vepřová kapsa recepty plnene kapsy vepřové kapsy smažená vepřová kapsa veprová kotleta kapsa kapsa z kotlety recept na vepřovou kapsu plněna kapsa recepty kotleta kapsa

Zapomněl/a jsem heslo