Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka bez mléka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 995 kJ /
716 kcal
Bílkoviny37,05 g
– z toho živočišné bílkoviny33,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky48,60 g
– nasycené28,92 g
– nenasycené19,56 g
–– mononenasycené7,26 g
–– polynenasycené12,30 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,80 g
Sacharidy31,50 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
cibule Cibule čerstvá
3 lžíce 3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
3 3 lžičky papriky Paprika červená sušená
3 3 párky (dle chuti, ale my dáváme přednost drůběžím, bývají míň mastné) Párek vepřový 240 g
uvařená brambora Brambor zimní
1 litr 1 litr horké vody Voda 1000 ml
kostka kostka Masoxu Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petřželka na ozdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.