Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka bez mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 995 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
Tuky | 48,60 g |
– nasycené | 28,92 g |
– nenasycené | 19,56 g |
–– mononenasycené | 7,26 g |
–– polynenasycené | 12,30 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 31,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
cibule | Cibule čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
3 3 lžičky papriky | Paprika červená sušená | |
3 3 párky (dle chuti, ale my dáváme přednost drůběžím, bývají míň mastné) | Párek vepřový | 240 g |
uvařená brambora | Brambor zimní | |
1 litr 1 litr horké vody | Voda | 1000 ml |
kostka kostka Masoxu | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petřželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá |