Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka bez mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 995 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
| Tuky | 48,60 g |
| – nasycené | 28,92 g |
| – nenasycené | 19,56 g |
| –– mononenasycené | 7,26 g |
| –– polynenasycené | 12,30 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 3 3 lžičky papriky | Paprika červená sušená | |
| 3 3 párky (dle chuti, ale my dáváme přednost drůběžím, bývají míň mastné) | Párek vepřový | 240 g |
| uvařená brambora | Brambor zimní | |
| 1 litr 1 litr horké vody | Voda | 1000 ml |
| kostka kostka Masoxu | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petřželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá |