Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s pampeliškovými lístky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 528 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
| Tuky | 7,56 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 4,00 g |
| – cukry | 2,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| mladé lístky lístky pampelišek (cca 1 hrst) | ||
| 1 1 vejce vařené natvrdo (nemusí být) | Vejce slepičí | 70 g |
| jablečný ocet s klikvou (viz foto) | Ocet jablečný | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |