Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka jarní všehochuť)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 780 kJ /
425 kcal
Bílkoviny10,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,74 g
Tuky12,07 g
– nasycené1,09 g
– nenasycené10,16 g
–– mononenasycené7,04 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,97 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,05 g
– cukry4,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 žampionů Žampion čerstvý
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
větší kus kus řapíkatého celeru Celer řapíkatý
zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
50 g 50 g tarhoně (lze použít tarhoňu, která nám zbyla od oběda) Těstoviny pšeničné 50 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 1/2 cibule na zásmažku Cibule čerstvá 35 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kousek kousek masoxu Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.