Nutriční hodnoty (Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 206,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 25,84 g |
| – nasycené | 14,13 g |
| – nenasycené | 10,33 g |
| –– mononenasycené | 7,21 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 1,46 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,08 g |
| Sacharidy | 28,27 g |
| – cukry | 18,01 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100 g 100 g loveckého salámu (může být i bez něho) | Suchý salám | 100 g |
| 100 g 100 g sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 100 g |
| 200 ml 200 ml nálevu z paprik | Nálev z okurek | 200 ml |
| 2 2 rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| škrob na naložení | Bramborový škrob | |
| grilovací bylinkové koření | Provensálské koření | |
| malinko vody | Voda | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |