Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkova vepřojátrová paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 503 kJ /
3 227 kcal
Bílkoviny413,30 g
– z toho živočišné bílkoviny388,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,30 g
Tuky58,68 g
– nasycené9,92 g
– nenasycené24,34 g
–– mononenasycené14,82 g
–– polynenasycené9,52 g
––– omega 30,48 g
Vláknina92,15 g
Cholesterol 6,16 g
Sodík 2,37 g
Sůl6,75 g
Sacharidy240,95 g
– cukry92,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové hlavy Vepřová hlava (jedlý podíl)
2 kg 2 kg vepřových jater Játra vepřová 2000 g
1,5 kg 1,5 kg cibule Cibule čerstvá 1500 g
výpek z kuřete Kuře
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček pepře celého Pepř černý
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
pepř mletý Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.