Nutriční hodnoty (Kuřecí po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 215 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,42 g |
| Tuky | 18,13 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 13,54 g |
| –– mononenasycené | 4,51 g |
| –– polynenasycené | 9,03 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 5,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 635 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 12,90 g |
| – cukry | 2,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 6 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 2 plátky 2 plátky pršutu nebo sušené šunky | Pršut | |
| 1 špetka 1 špetka sušené bazalky | Bazalka sušená | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce červeného pesta (z rajčat) | Pesto bazalkové | 45 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| olivový olej na opékání | Olej olivový |