Nutriční hodnoty (Kuřecí po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 215 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,42 g |
Tuky | 18,13 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 13,54 g |
–– mononenasycené | 4,51 g |
–– polynenasycené | 9,03 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 635 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 2,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
6 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 plátky 2 plátky pršutu nebo sušené šunky | Pršut | |
1 špetka 1 špetka sušené bazalky | Bazalka sušená | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce červeného pesta (z rajčat) | Pesto bazalkové | 45 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
olivový olej na opékání | Olej olivový |