Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 215 kJ / 51 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá domácí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44j2
Moje poznámka
Rychlá domácí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44j2
Nejnovější recepty
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 28 minutami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hejk s hráškovou kaší (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Fazolový salát s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Čokoládové muffiny
Přidáno 11. 5. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 26 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 29 minutami
Salát z ředkviček
faluska před 7 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 7 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 7 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 8 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 8 hodinami
Krémová polévka z červené čočky
TondaJ před 8 hodinami
Kanadský králík
tara23 před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí čína,
rychlá čína,
domaci cina recept,
recept na domácí čínu,
rychlá čína recept,
čína do trouby,
čína v troubě,
čína z trouby,
recept na rychlou cinu,
čína z hokaido,
čína ze zmražené zeleniny,
recept domácí čína,
čína domácí,
recepty rychlá čina,
recept rychla cina,
rychly recept na cinu,
cina recept,
stroček recepty,
recepty na domaci cinu,
rychla cina recepty
Suroviny:
cibule,
houby,
maso vepřové,
koření čína,
zelenina
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.