Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staromoravská fazolovice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie516 kJ /
123 kcal
Bílkoviny9,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky7,66 g
– nasycené1,84 g
– nenasycené3,57 g
–– mononenasycené2,81 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 139 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy3,70 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
červené fazole (z plechovky plechovky nebo loupané) Fazole červená ledvina
majoránka Majoránka sušená
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
krupice Krupice pšeničná hrubá
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
voda Voda
Vegeta Kořenící směs sypká
máslo Máslo kravské
bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.